/ / EURO 2000: resultater og fakta

EURO 2000: resultater og fakta

EURO 2000 var vert for to land - Belgia ogNederland. Det skjedde for første gang i historien. Det 11. europeiske mesterskapet var mer spennende enn turneringen i 1996. De deltakende lagene i EURO 2000 var 16. Laget fornøyd tilskuerne med spennende kamper med uforutsigbare utfall. Mange svake lag var i stand til å presentere en følelse og slo stjernesammensetningene. Ved Euro 2000 kunne det russiske laget ikke komme seg ut.

Euro 2000

Kvalifiserende kamper

Det var ingen følelser i kvalifiseringsspillene. Den mest interessante gruppen var: Frankrike, Ukraina, Russland, Island, Armenia, Andorra. For utgangen kjempet fire lag. Tre startspill for Russland viste seg å være en feil. Men da klarte det å gi en kraftig serie på seks kamper. I den avgjørende kampen, Russland, har gjort en feil, savnet Ukraina, som senere tapte til Slovenia i play-offene. Frankrike dro til Euro 2000 med første plass.

Gruppe A

Euro Final 2000

Gruppen inkluderte: Portugal, Romania, England og Tyskland.

I gruppespillet gjorde Romania-landslaget noeutrolig. Hun klarte å slå England med poenget 3: 2 og tegne med Tyskland. Bare Portugal var i stand til å stoppe romerne. England var veldig svakt, etter å ha vunnet en enkelt seier. Tyskland var en feil, tapte to kamper og bundet. Ingen forventet et lignende nivå av spill fra tyskerne ved Euro 2000 fotball.

Portugal og Romania er i sluttspillet.

Gruppe B

Gruppen inkluderte: Italia, Sverige, Belgia og Tyrkia.

Det var ingen følelse her. Italia, som favoritter, vant første plass, mens det lyse spillet ikke var. For andreplassen i gruppen sliter andre lag. Belgians startet godt og slo Sverige i første kamp, ​​men deretter bremset og ga tyrkerne 0: 2 og passerte dem til andreplass.

Italia og Tyrkia gikk til playoffs.

Gruppe C

Euro 2000 i fotball

Gruppen inkluderte: Spania, Jugoslavia, Norge og Slovenia.

Spania i gruppen skulle være eksplisittfavoritt. Dette skjedde imidlertid ikke. Euro 2000 fotball blir husket for sin vage begynnelse. I første kamp mistet laget til Norge med en score på 1: 0. Slovenia hadde ikke en følelse, og tapte 2: 1. For å nå utspillene måtte Spania slå Jugoslavia. I det 90. minutt led Jugoslavia med poenget 3: 2. På begynnelsen av den ekstra tiden, sammenligner spanjellene poengsummen fra straffesparken, men dette er ikke nok. I de siste sekundene i Spania klarte de å skape et mirakel ved å score den fjerde ballen.

Spania og Jugoslavia gikk til playoffs.

Gruppe D

Gruppen inkluderte: Nederland, Frankrike, Tsjekkia og Danmark.

Kampene i gruppen ble husket ikke barespennende spill, men også den juridiske skandalen. Duell Nederland-Tsjekkia fant sted i spenning. Spillet ledet Tsjekkia, og kampen ble avsluttet. Nederland syntes å sprette. I slutten av kampen for en svært tvilsom feil, satte dommeren et straffespark, som ble implementert.

Vi nådde playoffs av Nederland og Frankrike.

Kvartfinaler

Kampen Spania-Frankrike ble det mest interessante ikvartfinaler EURO 2000. Sammensetningene av begge lagene var imponerende. Spania startet veldig trygt, umiddelbart opprettet noen farlige øyeblikk på portene til franskmenn, men målvakten spilte pålidelig. På et tidspunkt tjener Djorkaeff en standard, og Zidane sender ballen nøyaktig ni. Fem minutter senere tjener og utfører Spania en straff. Djorkaeff i de siste minuttene tar igjen Frankrike fremover. I den endelige avslutningen har Spania en sjanse, men Raoul kunne ikke score fra "poenget".

Nederlandsk-Jugoslavia kampen lovet å værespennende. Nederlandene før kampen ble ikke vurdert som klare favoritter, i tillegg så mange ikke dem i semifinalen. Jugoslavia, som viste et fantastisk spill i gruppen, ble ødelagt av Holland. Mange analytikere kunne ikke gi en forklaring på denne feilen. Holland holdt også sitt beste spill i turneringen, og vinner med en score på 6: 1.

Romania i opposisjon til Italia er ingen overraskelsevar i stand til. Fra laget som klarte å slå England i gruppespillet, ventet de mer. Totti og Inzaghi scoret ballen, sendte Romania hjem. Gheorghe Haji, som fikk to gule kort i andre omgang, sto ut med et kjedelig spill.

I kampen Portugal-Tyrkia var favoritten åpenbar. Nuno Gomes, som gjorde en dobbel, kastet tyrkerne ut av turneringen. For Tyrkia var det allerede en alvorlig prestasjon som gikk inn i playoffs, så det var ingen ubehagelige rop fra fansen.

Halvfinale

Euro 2000-formuleringer

Duellen mellom Nederland og Italia bleturneringsdekorasjon. Det var ikke den endelige av EURO 2000, men det var ikke dårligere. Favoritter ble ansett som nederlandsk. De hadde det lyseste angrepet, som allerede har klart å treffe publikum. Italia står i motsetning til et balansert forsvar. Italienerne måtte spille med ti menn fra det 34. minutt. To straffer ble tildelt ved Toldo-mål, men målvakten og posten forlot italienerne i kampen. Alt ble bestemt i straffesparkkonkurransen, der Italia viste seg å være mer motstandsdyktig og videreført.

I kampen Portugal-Frankrike brøt den andre utskandale. I det meste av tiden scoret lagene på ballen og overførte spillet til en ekstra. Til slutt avslår dommeren en straff for en lovbrudd påpekt av sidens arbiter. Zidane implementerte unormalt standarden og ledet Frankrike til finalen.

EURO 2000 endelig

Denne spennende euroen kunne ikke ende opp med å falleden endelige. Så det skjedde. På det 55. minutt kom italienerne fremover takket være Delvecchios mål. Til slutten av halvdelen holder de fordelen. På de ekstra minuttene er ballen i portene til Italia. I ekstra tid, Frankrike scorer et "gull" mål og snatches EURO 2000 troféet. Frankrike-Italia - kampen var den mest interessante avslutningen i mange år.

Euro 2000 Frankrike Italia

Turneringen ga et stort fortjeneste til arrangørene. Kampene møtes av millioner av fans. EURO 2000 ga publikum mange positive følelser og interessante kamper.