/ / Lewis Hamilton: verdensmesterens karriere

Lewis Hamilton: karriere verdensmester

Lewis Hamilton - berømt britisk racing driverFormel 1. Nå er han til fordel for Mercedes-teamet, som piloten signerte en kontrakt i 2013. Lewis er ikke gift. I pressen kom rykter om det romantiske forholdet mellom Lewis Hamilton og Rihanna ofte, men sjåføren selv gjentatte ganger uttalt at han var kjent med den berømte sangeren i lang tid, og de er bare venner.

Tidlig karriere

Lewis ble født i 1985. I en alder av 11 startet han karting, som de fleste Formel 1-drivere. I 2001 deltok han i vinterens Formula Renault-serie. Hamilton kjørte fire løp og tok totalt femte plass uten å vinne en enkelt medalje.

Lewis Hamilton og Rianna

Debut og mesterskap

I 2007, i hans første løp, Hamiltonvant bronse. Alle ble sjokkert av den britiske debuten. Men dette var bare begynnelsen. Ved Malaysias Grand Prix ble Lewis Hamilton den andre, og han vant sølv i Bahrain, Spania og Monaco. Den sjette og syvende fasen av Formel 1 var for piloten "gull". For første gang satt Lewis på den høyeste ringen i Canada, og den andre gangen i USA. Deretter vant Hamilton bronse i Frankrike og Storbritannia. Etter det var det en feil - 9 plass på European Grand Prix. Etter feilen kunne Lewis Hamilton vinne umiddelbart - Grand Prix i Ungarn tok piloten det tredje gullet i sin karriere.

Så i tre stadier mislyktes briterenvinne en gang, bare ta andreplassen. I Japan klarte Lewis Hamilton igjen å vinne. Den 16. Grand Prix i sesongen, som ble holdt i Kina, var en katastrofe for en idrettsutøver. Piloten klarte ikke å fullføre løpet og betydelig komplisere hans kamp for tittelen. I siste sesonghopp i et av svingene stakk Hamilton's bil. Som et resultat ble han ferdig på syvende plass, som ikke tillot ham å bli en Formel 1-mester i debut sesongen.

Lewis Hamilton

Men mesterskapets bror hadde ikke lengre tid til å vente. Allerede i neste sesong kunne han vinne Formel 1. Etter seieren i Australia tok Lewis det femte stedet i Malaysia, han var på 13. plass i Bahrain. Deretter kunne han gå tilbake til podiet. 3., 2. og 1. plasser racer tok i henholdsvis Spania, Tyrkia og Monaco. Etter samlingen under Grand Prix i Canada og 10. plass på hauls i Frankrike, var Hamilton i stand til å vinne 4 podier, hvorav 2 gikk gull, i fem påfølgende løp. Hans siste seier i mesterskapet sesong, vant Lewis i Kina. 98 poeng tillot briterne å vinne de generelle poengene.

Andre og tredje mesterskap

Neste fem årstider har ingen Lewis Hamiltonutviklet seg. Han avsluttet sesongen tre ganger fjerde og to femte. På bare 5 årstider var sjåføren i stand til å vinne 13 seire. I 2014 var Hamilton i stand til å gjenvinne tittelen til Formel 1-mester.

Australske Grand Prix Lewis kunne ikke komme tilslutten, men så scoret 4 seier for serien. På sjette stadium, som fant sted i Monaco, var Hamilton den andre. I Canada var han ikke i stand til å fullføre for andre gang denne sesongen. Neste var den østerrikske Grand Prix, der Lewis Hamilton vant sølvmedaljen. Den neste seieren ble vunnet i hans hjemland Storbritannia, etterfulgt av 3 tredje plasser. I Belgia, britene pensjonert fra motorveien, men da klarte å vinne 6 stadier ut av 7. 384 poeng gjorde Hamilton den doble Formel 1-mesteren.

Lewis Hamilton Grand Prix

Et år senere vant han Formel 1 for andre gangpå rad, scoring 10 seire. I to årstider klarte ikke britene å klatre på podiet, om ikke å ta hensyn til løpet, der han ikke fullførte. I fjor vant briteren 10 stadier og ble den andre i stillingen. I år er Lewis Hamilton på 2. plass etter 4 etapper.